BÖLGEMİZ:
IĞDIR AYYILDIZ KOOPERATİFİ KAHVALTI SALONU SİZLERİ BEKLİYOR

 Iğdır’a 4 km uzaklıkta olan Kasımcan köyü girişinde açılan kahvaltı salonunda değişik tatlar ve kahvaltılık ürünler sunulurken hemen yanı başında ekilen yeşilliklerde taze bir şekilde sofraları süslüyor. Açık havada ağaçlar altında kurulan kamelyalarda oturup semaver çayı ile kahvaltı yapmak mümkün ailece gelinirse çocukların salıncaklara binmesi etrafta koşup oynaması mümkün.

Ayyıldız kadın kooperatifi başkanı Elif Turan,”Burası üretim merkezimiz Iğdır’da böyle yeşillikler içinde bir kahvaltı yerine ihtiyaç olduğunu gördük. Gelen istek üzerine yeşillikler içinde bir kahvaltı yapılabilecek kamelyalar yaptık. Semaver çayı eşliğinde yöresel tatlar ile nefis bir kahvaltı yapmak mümkün herkesi bekleriz. Yer ayırtmak isteyeneler 05545623501 den yer ayırtabilir .”dedi.

Yeşillikler arasında kahvaltı yapmaya gelen vatandaşlarda ” Burası çok güzel yeşillik temiz hava Iğdır’ın stresli ortamından ,sıcağından uzaklaşmak isteyenleri burada kahvaltı yapmaya davet ediyoruz. Doğa ile iç içe ortam. Yöresel tatlar çok güzel.”dediler.







Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku