BÖLGEMİZ:
IĞDIR EMNİYET MÜDÜRÜ YONCA, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ MİSAFİR ETTİ

 Iğdır Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen Iğdır İl Emniyet Müdürü Dr.Oğuzhan Yonca, “Emniyet teşkilatı olarak her zaman siz gençlerimizin yanındayız. Olmaya da devam edeceğiz ” dedi.

             İl Emniyet Müdürü Dr. Oğuzhan Yonca, Iğdır Üniversitesinde bir süre önce ziyaret edip sohbet ettiği öğrencileri Polisevinde misafir etti.

             Polis evinde öğrencilere akşam yemeği ikram eden Yonca, onlarla sohbet edip sıkıntılarını dinledi.

         Emniyet Müdürü Dr. Oğuzhan Yonca,”Sizler bizim geleceğimizsiniz her zaman sizlerin en iyi şekilde okuması için elimizden geleni yapacağız her zaman sizlerin yanındayız. Yeter ki sizler yanlış yollara girmeyin. İşiniz sadece okumak ders çalışmak ailenize layık olmak olsun.   Sizlerin huzur ve güvenliği bizler için çok önemli. Çünkü sizler bizlere ailelerinizin birer emanetisiniz. Eğer üniversitede huzurlu bir ortam varsa tüm şehirde vardır, Bu huzuru ve güveni de hep birlikte devam ettirebiliriz. Olası bir olay karşısında veya taleplerinizde bizlere istediğiniz zaman hiç çekinmeden ulaşabilirsiniz” dedi.

        Öğrencilere, İhtiyacımız olan tek şey okumak ve çok çalışmak diyen Emniyet Müdürü Yonca, öğrencilere” Beyaz Zambaklar Ülkesinde “adlı kitabı hediye ederek okuyun gelin isterseniz kitap üzerine konuşalım.”şeklinde konuştu.

          Öğrencilerde İl Emniyet Müdürü Dr. Oğuzhan Yonca ‘ya talep, istek ve önerilerini ilettiler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hakan Oğuzhan: Iğdır’ın bir alternatifi...
31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı ve adaylar arasındaki rekabette son viraja girildi, Hakan Oğuzhan da bu...

Haberi Oku