BÖLGEMİZ:
IĞDIR İL EMNİYET MÜDÜRÜ IĞDIR ÜNİVERSİTEDEKİ ÖĞRENCİLERİ ZİYARET EDİP SOHBET ETTİ

 Iğdır İl Emniyet Müdürü Dr. Oğuzhan Yonca, eğitime başlayan Iğdır Üniversitesi öğrencilerini ziyaret ederek onlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

        İlk ve orta dereceli eğitim kurumlarında, 2021-2022   Eğitim ve Öğretim  dönemi ile birlikte, öğrencilerin güvenliği için  okul çevrelerinde  denetim ve kontrollerini devam ettiren Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü,  yeni eğitim ve öğretim dönemine başlayan Iğdır üniversite  öğrencilerini  de ziyaret edip onlarla sıcak bir ortamda sohbet edip sorunlarını dinledi nasihatte bulundu.

              Iğdır İl Emniyet Müdürü Dr. Oğuzhan Yonca ve görevli personel,  Üniversite kampüs girişinde kurulan stantta öğrencileri, ‘Hoş geldiniz’ diyerek karşıladıktan sonra sıcak ve samimi sohbetlerde bulunup başarılar diledi.



           

          ÖĞRENCİLERE  BAŞARILAR DİLEDİ 

          Öğrenciler ile sohbetlerde bulunan başarılar dileyen İl Emniyet Müdürü Dr. Oğuzhan Yonca,  2021/2022 Eğitim ve Öğretim yılının huzurlu ve güvenli bir ortamda yapılması, üniversite öğrencilerimizin hayat yolunda emin ve güvenilir adımlarla yürümelerini sağlamak için çalışıyoruz. Polislerimiz sizlere her alanda yardımcı olmak için vardır. Arkadaş seçimi önemli sizi yanlış işlere yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir. Çok dikkatli olun, Aileniz sizleri okumanız için göndermiştir. Aileniz ve vatanımız sizlerden çok şey bekliyor. Derslerinizle ilgilenin, araştırın buluşlar yapın kendinizi yetiştirin, kapım herkese açıktır.”şeklinde konuştu.

        Öğrencilerle yaptığı sohbetle ilgili konuşan Müdür Yonca ,”Iğdır Üniversitesi’nde öğrenci kardeşlerimizle bir araya gelip sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Onlar bize ailelerinin ve milletimizin emaneti. Devletimiz her zaman onlarla beraber, onlar için varız.”dedi



Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku