BÖLGEMİZ:
Iğdır Karakoyunlu Ata Ocağı törenle açıldı.

 Açılış töreninde katılımcıları selamlayarak konuşma yapan Sefer Karakoyunlu " Geçmişi günümüze taşıyan gelecek nesiller üzerinde tarih bilinci oluşturmak ve geçmişimizi unutmadan geleceğe emin adımlarla yürümek için bu müzeyi kurduk müzemize bağışlanan bu eşyalar inşallah sonsuza dek burada yaşatılacaktır.
Müzenin oluşmasına destek olan katkı sağlayan tüm dostlara teşekkür eder, saygılar sunarız.
Müzemiz ücretsiz olup, tüm kamuoyunun ziyaretine açıktır"dedi.
Törene Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, Karakoyunlu Belediye Başkanı Bayramali Balli, Iğdır Belediyesi Başkan yardımcısı Ferdi Turan, Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Ersoy İçer ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti il yönetim kurulu üyesi Baycan Çalışkan
Karakoyunlu Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanı Hakan Şıktaş, Ak Parti ilçe başkanı Kazım Akıcı Iğdır Tarım il Müdürü Özkan Yolcu Karakoyunlu özel idare müdürü Baki Dursun, TADDEF Başkan yardımcısı Serdar Ünsal ,Iğdır Azerbaycan dil tarih ve Kültür Derneği Başkanı Ziya Zakir Acar, Iğdır Şoförler Cemiyeti başkanı Seyyat Karadag, iş insanı İshak Yaycılı, Melekli Ata Ocağı kurucusu Coşkun Oğuz ve çok sayıda seçkin davetli ve basın mensupları katıldı.


Açılışa Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve Caferali Taşbağ kutlama telgrafı gönderdi.
Programda konuşanlar, Sefer Karakoyunlu’yu tebrik ederek “Geçmişten günümüze, günümüzden de geleceğe kültür mirasımızı bir araya getirdiği için teşekkür edip başarı dileklerinde bulundular.


Açılış sonrası Edebiyatçı yazar Orhan Aras ve Prof.Dr. Zeynelabidin Makas tarafından M.Hüseyin Şehriyar'ın doğum günü dolayısıyla program düzenlendi. Programa Kars'tan iştirak eden Çetin Adıgüzel ve Iğdırlı devlet sanatçısı Nevzat Turan bey ezgileri ile iştirak etti.
Programda davetlilere Sefer Karakoyunlu bahçesinde yetiştirdiği Şamama hediye etti.
Program ikramla son buldu.



Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku