BÖLGEMİZ:
IĞDIR TÜRKAV DEPREM BÖLGESİNDE DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

 Depremin ilk gününden itibaren bölgede bulunan TÜRKAV Genel Merkezi çeşitli faaliyetlerde bulunarak depremzedelere her türlü desteği vermeye devam ediyor.

              TÜRKAV Genel Merkez koordinesinde TÜRKAV Iğdır İl Başkanlığı’da Hatay ili ile kardeş şube olarak İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle Hatay, Antakya ve Samandağ’a giderek çadır kentleri ziyaret ettiler.

                  Ziyaret esnasında çadır kentte ki çocuklara yönelik uçurtma ve çeşitli oyun etkinlikleri yaparak çocuklara hediye dağıtımı yaptılar.

              Türkav Iğdır ile başkanı Kurban Parlar,”  TÜRKAV Genel Merkezi tüm şubelerden gelen yardımların kesintiye uğramaması için mobil şubeler kurarak çalışmalarına devam ediyor.

Şubelerin desteği ile Ramazan ayı boyunca bölgede sahur ve iftar yemekleri gibi etkinlikler düzenliyorlar.Ayrıca TÜRKAV, yardım faaliyetlerine devam ederken, Ülkü Ocakları ve AFAD tarafından kurulan çadır kentlerde depremzede çocuklar ve yetişkinler için etkinlikler düzenleyerek yaralarını sarmaya çalışıyor.TÜRKAV Iğdır İl Başkanlığı olarak deprem bölgesindeki çocukların yüzlerinde tebessüm yüreklerinde birlik ve beraberlik ruhuyla umut olmaya çalıştık, bizlere destek olan TÜRKAV Iğdır’ın kıymetli üyelerine ve genel merkez yönetimine teşekkür ediyoruz.”dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hakan Oğuzhan: Iğdır’ın bir alternatifi...
31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı ve adaylar arasındaki rekabette son viraja girildi, Hakan Oğuzhan da bu...

Haberi Oku