BÖLGEMİZ:
Iğdır'da Ali Koç ve Cantürk Alagöz fırtınası

 Iğdır FK Spor Kulübü Başkanı ve AK Parti Iğdır Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz’ün davetiyle birlikte özel uçakla Iğdır’a gelen Ali Koç, Şehit Bülent Aydın Havalimanı'nda büyük bir coşkuyla karşılandı.

Tuzluca ilçesinde bulunan Tuz Mağaraları'nı ziyaret eden Koç'a, Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim ve Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan da eşlik etti.

Ahmet Sait Sadrettin Türkan’dan Ali Koç paylaşımı

Daha hiçbir siyasi kimliği dahi olmadan, Türkiyenin en büyük iş adamlarından birisini, en büyük futbol klübünün başkanını Iğdırın Tuzlucasına getiren kimse, acaba vekil seçildiğinde neler yapmaz ki. Cantürk Alagöz Iğdırımız için çok büyük bir şanstır.


KOÇ’A YOĞUN İLGİ

Alagöz Holding Iğdır FK Spor Kulübü Tesisleri'ni ziyaret eden Koç, FIBA Avrupa Ligi şampiyonu Fenerbahçe Alagöz Holding sporcularının imzaladığı formayı Başkan Alagöz'e verdi.


IĞDIR TRİBÜNLERİNDE TARİHİ ANLAR

Programın ardından Koç, TFF 3. Lig 2. grupta mücadele eden Alagöz Holding Iğdır FK ile Gümüşhane Sportif Faaliyetler arasındaki maçın ilk yarısını izledi.

Müsabaka anında yoğun ilgiyle karşılanan Koç, taraftarların formalarını imzaladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.


SARI LACİVERTLİLERİN SPONSORU: ALAGÖZ

Alagöz Holding, Türkiye’de her kategoride en çok kupaya sahip olan ve EuroLeague’de adını her yıl Final Four’a yazdıran Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımına isim sponsoru olmuştu. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, 2022/23 sezonunda ‘Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı’ ismiyle mücadelesini sürdürecek.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

FEDEK BAĞLARI, çölleşmeye dur diyor!
FEDEK BAĞLARI Gönüllüleri, Yeşil Iğdır'ı yeşil kimliğine tekrar kavuşturmakta kararlı. FEDEK...

Haberi Oku