BÖLGEMİZ:
Iğdır'da öğrenciler karne sevincini yaşadı
 
  Karnelerini Iğdır valisi H.Engin Sarıibrahim,  Jandarma Alay komutanı Mustafa Özdurhan İl Milli eğitim Müdürü Hakan Gönen ,şube müdürü Hüseyin Kıran dan alan öğrenciler çok mutlu olduklarını söylediler. Iğdır Valisi H.Engin Sarıibrahim öğrencilere Çanakkale'yi anlatan bir kitap hediye ederek çocuklara bol bol kitap okumalarını anne ve babalarının sözünden çıkmamalarını tavsiye etti.


Sarıibrahim,”Kitap okumayı ihmal etmeyin 5. Sınıfta buluşacağız. Yüzmeyi öğrenmişsiniz su kanallarında yıkanmayın. Belki bir gün beraber yüzme havuzuna gider beraber yüzeriz. Anne babanızı üzmeyin sözlerini dinleyin kitap okumayı ihmal etmeyin.”dedi. Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen’de, öğrenciler başarılar dileyerek inşallah yeni öğretim yılında koranavirüsten kurtulmuş olarak eğitime başlarız “şeklinde konuştu.


Koronavirus ile mücadele kapsamında 2020-2021 eğitim öğretim yılının bir kısmı uzaktan eğitim ile devam ederken sonrasında yeniden yüz yüze eğitime başlayan okullarda öğrenciler karne sevincini öğretmenleri ve arkadaşları ile yeniden yaşamanın mutluluğunu yaşadı.

                   Iğdır’da 2020-2021 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte il genelinde 49 bin civarında  öğrenci yaz tatiline girdi. Uzun bir aranın ardından okullarına kavuşan ve karne almanın sevincini yaşayan öğrencileri ise okullarını ve karne almayı özlediklerini belirtirken çok mutlu olduklarını ifade ettiler.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

MHP’li Meclis Üyesi Adayları Iğdır’ı...
Iğdır’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclis adaylarının açıklanmasıyla birlikte seçim...

Haberi Oku