BÖLGEMİZ:
Iğdır'da'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı' açıldı

 Iğdır’ın Yüzbaşılar Köyünde  'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışı yapıldı.

                      Yüzbaşılar Şehit Er Aydın Karakuş Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim fuarda, öğrenciler tarafından hazırlanan projeler ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

                 Fuarın açılışını İl Milli Eğiytim Müdürü Servet Canlı ve Emniyet Müdürü Dr.Oğuzhan Yonca okul müdürü Emrah Aydın öğretmen ve öğrenciler yaptı.

           İl Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı , TÜBİTAK ve Milli Eğitim Bakanlığının ortak programı kapsamında fuarın düzenlendiğini belirtti. Bilim fuarında öğrencilerin hazırladığı projelerle ilgilenen İl Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, “Gelecek kuşakların çok daha güzel şeyler ortaya koyacağını ve büyük işler başaracağını gördüm. Bütün evlatlarımızı ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarda hep birlikte daha güzel şeyler ortaya koyacağız" dedi.

               Emniyet Müdürü Dr. Oğuzhan Yonca’da”Öğrenciler güzel şeyler yapmışlar.Geleceğimiz olan yarınki Türkiye’yi yönetecek olan öğrencilerimizin bilimsel çalışma yapması bizleri mutlu ediyor.Gelecekte güzel buluşlar yapacaklarına inanıyorum”şeklinde konuştu.

          Okul Müdürü Emrah Aydın’da” Öğrencilerimiz tarafından danışman öğretmenleri rehberliğinde hazırlanan araştırma ve uygulamalara yer verilen fuarın açılışımızı onurlandıran , Emniyet Müdürümüz Dr. Oğuzhan Yonca, Milli Eğitim Müdürümüz Servet Canlı, yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim”dedi.

                      Sergilenen çalışmaların yer aldığı stantlar, Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Emniyet Müdürü Dr. Oğuzhan Yonca, tarafından tek tek gezildi, projeler hakkında öğrenci ve öğretmenler tarafından da bilgiler verildi. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku