BÖLGEMİZ:
Iğdır'daki genç işsizliğin 2 yıl ömrü kaldı

AK Parti Iğdır Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz, Iğdır’la ilgili önemli vaatlerini sürdürüyor. Alagöz, “Milletvekili seçilirsem iki yıl içerisinde bir tane bile işsiz genç bırakmayacağım. Ben siyasetçi değilim. Ben Iğdır sevdalısı bir insanım. Hizmet etmek istiyorum. Beni kandırabilirsiniz yüzüme gülebilirsiniz. Çok uyanık geçinebilirsiniz. Fakat unutmayın ki yukarıda Allah her şeyi görüyor ve biliyor. Kıyamet kopsun istiyorum. Çünkü mahşerde insanların gerçek yüzü ortaya çıkacaktır. Herkes vicdanı kadar vardır. Kandırmakla iftira atmakla yalan konuşmakla hiç kimse bir yere varamaz. Herkes aynı mezara konulacaktır. Kimseninki büyük olmayacaktır. Bunun için samimi ve dürüst olalım. Allah’a hesap vereceğiz.” dedi.

“IRKÇILIK DENEN KAVRAM BENDE YOK”

AK Parti Iğdır Milletvekili adayı Cantürk Alagöz, “Ben Allah’ın yarattığını ayıran bir insan değilim. Türk’müş Kürt’müş. Benim böyle bir dünyam olmayacak. Ayrımcılıkla benim işim yok. Ben günün sonunda gidip Allah’a hesap vereceksem kula eyvallahım olmaz. Şunu unutmayın. Birileri etnik köken üzerinden bir şeyler diyorsa bilin ki o işte muhakkak çıkar ve menfaat ilişkisi vardır. Irkçılık denen kavram bende olmayacak. Etrafımda da yapılmasına asla izin vermeyeceğim. Hiçbir mezar görmedim ki iki metreden daha büyük ya da bir metreden daha geniş olsun. Hiçbir mezar görmedim ki yanımızda bir şey götürelim. Bu dünyada sahip olduğumuz her şey Allah’ın bize emanetidir ve bizi emanetle sınava almıştır. Ya bu sınavı başarıyla verip huzuruna gideceğiz ya da ahlaksız kötü bir insan olarak huzuruna gideceğiz. Bunun kararını insanlar verecek.

“ALLAH’INI SEVEN GENÇLERİ TORPİLE BULAŞTIRMAZ”

Geçim sıkıntısı yaşanıldığı noktalara dikkat çeken Alagöz, “Ben bu işe girerken milletvekili olmaya karar vermedim. Benim karar verdiğim tek şey Iğdır’a hizmet etmekti. Iğdır’a hizmet etmek tek benim başarabileceğim bir şey değil. Ben zaten yıllardır kendi maddi manevi gücümü Iğdır’a kullanıyorum. Ama devletin gücünün olmadığı yerde benim de gücüm bir yere kadardır. Devletin gücünün olmadığı yerde bir şeyleri başarma şansın yok. Öncelikle devlet güçlü olacak. Vatandaş da onun arkasından yürüyecek. Ben hizmet için buradayım. Bu ilde ben 10 günde öyle şeylere şahit oldum ki inanamazsınız. Öyle evlere gittim ki vicdanı olan insanın sabaha kadar uyumaması lazım. Ben eğer kendi servetimi bu yolda batırsam da bu şehirde işsizlik bırakırsam adam değilim. Net söylüyorum. İnsanlar benim için dokunulmazlık alacak, VIP alacak şeklinde dedikodulara kadar götürüyorlar bu işleri. Allah’ın huzurunda bu insanları görmek istiyorum. Benim nazarımda en büyük kul haklarından biri de torpildir. Allah’ınızı severseniz gençlerimizi, çocuklarımızı bu işlere bulaştırmayın. Sizden tek isteğim destektir. Ben durmadan çalışacağım. Her noktada Iğdır için daha fazla neler yapabilirim onu düşünüyorum. Benim çocuklarım da burada yaşamıyor. Ama burada yaşayan çocukları kendi çocuğumdan ayırt ediyorsam Allah belamı versin. Bir kez daha diyorum. İki yıl içinde Iğdır’da bir tane bile işsiz genç bırakırsam bunun hesabını gelin bana sorun. Ayrıca bundan sonra evi iyi durumda olmayan ynsanlar için her yıl 100 adet prefabrik ev yapıp teslim edeceğim. 2023 yılında kalp krizi geçiren bir hastayı Erzurum’a götürmek intiharla eş değerdir. Bunu vaat olarak söylemek bana ar geliyor. Bu hastane sorununun şimdiye kadar çözülmemesi bana göre inanılır gibi değil. Bu seçimler ülkemiz ve milletimiz açısından son derece önemli. Bu dediklerimizin olması için sadece benim seçimleri kazanmam yetmiyor. Cumhurbaşkanımızın da Cumhur ittifakının da seçimi kazanması lazım” diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

FEDEK BAĞLARI, çölleşmeye dur diyor!
FEDEK BAĞLARI Gönüllüleri, Yeşil Iğdır'ı yeşil kimliğine tekrar kavuşturmakta kararlı. FEDEK...

Haberi Oku