BÖLGEMİZ:
Iğdırlı yazar İsmail Oğuz kalbine yenik düştü

 25 yıllık Bayrampaşa Sağmacılar Cezaevi Başgardiyanlık görevini yürüten ve ‘Babalar Koğuşu’ kitabıyla tanınan Iğdırlı yazar İsmail Oğuz geçtiğimiz günlerde kalp krizi sebebiyle 72 yaşında hayatını kaybetti. İsmail Oğuz, Müslümanlar için kutsal bir gün kabul edilen Miraç Kandili’nde Cuma namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Halkalı Zeynebiye Camii’nde gerçekleşen cenaze namazında sevenleri yalnız bırakmadı. Cenaze namazı sonrası Mahmutbey mezarlığına defnedildi.

‘BABALAR KOĞUŞU’ KİTABIYLA YERALTI DÜNYASINA IŞIK TUTTU

İsmail Oğuz, Başgardiyanlık görevi sırasında ‘Babalar Koğuşu’ kitabıyla yeraltı dünyasında yaşananları gözler önüne sermişti. Kabadayıların Gizemli Dünyası ve Babametre Babaların Babalığını Ölçün kitaplarını da kaleme almıştı.

GAZETEMİZİN ESKİ YAZARI ABİMİZİ KAYBETTİK

Bu dünyadan bir İsmail Oğuz geçti...

Yazdığı "Babalar Koğuşu" kitabıyla yeraltı dünyasını ve cezaevi süreçlerini anlatan emekli Başgardiyan İsmail Oğuz abimiz maalesef kalbine yenik düştü. 25 Yıl Sağmalcılar Ceza infaz kurumunda görev yapan Oğuz, benim için de çok değerli bir insandı. Gazetemize değerli yazılarıyla katkı veren Merhum İsmail Oğuz’a Allah'tan rahmet diler, geride kalan yakınlarına sabır ihsan eylerim. YAŞAM MEDYA GRUBU YÖNETİM KURULU BAŞKANI CELAL KARAALİ



Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku