BÖLGEMİZ:
Iğdırlılar 'Alagöz' diyor

 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine az bir süre kala çalışmalar hız kazanmaya başladı. Ak Parti Iğdır Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz, Iğdır’da halk buluşmalarına devam ediyor. Alagöz, merkeze bağlı Küllük, Yaycı, Aşağı Carıkçı ve Alikamerli Mahallesi’ndeki ziyaretinde ilgi yoğun oldu. 

IĞDIRLI ‘ALAGÖZ’ DİYOR
Köylerin girişinde kurban kesilerek karşılanan Alagöz’u, köyün çocukları ellerinde Türk Bayraklarıyla Alagöz’ü tezahüratlarla selamladılar. Aralık’tan gelen yüzlerce vatandaş, Valilik Yolundan ellerinde bayraklar ve meşalelerle seçim bürosuna kadar yürüyerek Alagöz’e desteklerini gösterdiler.


ALAGÖZ: “IĞDIR’DA İKİ YILDA İŞSİZLİĞİ BİTİRECEĞİM”
Seçim bürosunda, gurubu karşılayan Alagöz, burada yaptığı konuşmada Iğdır’a hizmet etmek için bu yola çıktığını belirterek, “Benim son 3 yılda Iğdır’a yaptığım ortada, spor ve istihdam bağlı diğer alanlarda önemli ölçüde yatırımlar yaptım. Son 15 günde bize başvuran 7500 kişinin yüzde 80’i iş istiyor, burada şunun sözünü veriyorum; Iğdır’da iki yılda işsizliği bitireceğim. Bununla ilgili Cinli ortaklarımla önemli projelerim var. Iğdır’ı, Türkiye’nin bir numaralı şehir yapmayı hedefliyorum, İnşallah Allah bunu bana nasip edecek. Bu yolda maddi-manevi ne yapılması gerekiyorsa yapacağım.” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hakan Oğuzhan: Iğdır’ın bir alternatifi...
31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı ve adaylar arasındaki rekabette son viraja girildi, Hakan Oğuzhan da bu...

Haberi Oku