BÖLGEMİZ:
Iğdırlılardan Sinan Oğan'a büyük destek

 14 Mayıs günü gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olması için aranan şartlardan biri olan 100 bin imza şartı nedeniyle seçim bürolarında oluşan yoğunluk sebebiyle hafta sonu mesaisi yaşanıyor. 


IĞDIRLILAR SEÇİM BÜROLARINA AKIN ETTİ
Zafer partisi çatısı altında ATA İttifakı olarak Cumhurbaşkanı adayı olmak için açılan imza kampanyasında sona yaklaşılırken, Dr. Sinan Oğan için memleketi Iğdırlılar yoğun bir katılım göstererek imza verdiler. Küçükçekmece ilçe seçim kurulu önünde uzun kuyruklar oluşturan Iğdırlılar Sinan Oğan için imza vermekle birlikte diğer hemşerilerinin gelip imza vermesi için çağrda bulundular. 


IĞDIRLI DERNEKLER SEFERBER OLDU
Merkezi Küçükçekmece Sefaköy’de bulunan Dünya Iğdır Dernekler Federasyonu bünyesindeki dernekler de kendi aralarında kampanya başlatarak Sinan Oğan’a imza yarışına girdiler. Başta Halkalı Zeynebiye semtinde yaşayan Iğdırlılar olmak üzere, çok farklı siyasi görüşten Iğdırlılar hemşerileri Sinan Oğan’ın adaylığı için seferber oldular.

GÜNGÖR'DEN ÜSTÜN ÇAPA

Küçükçekmece Zafer Partisi İlçe Başkanı Mustafa Güngör'de imza kampanyasında Küçükçekmecelileri  organize ederek Oğan'ın adaylığı için aktif rol üstlendi. 


ÖZDAĞ’DAN IĞDIRLILARA TEŞEKKÜR
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da Iğdırlıların bu yoğun ilgisinden memnuniyetini dile getirerek, Oğan’a destek olan herkese teşekkürlerini sundu. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hakan Oğuzhan: Iğdır’ın bir alternatifi...
31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı ve adaylar arasındaki rekabette son viraja girildi, Hakan Oğuzhan da bu...

Haberi Oku