BÖLGEMİZ:
İYİ PARTİ'NİN 4. YAŞI IĞDIR'DA KUTLANDI.BAŞKAN SADIK UCA,” MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR”

  Parti binasında düzenlenen kutlama etkinliğinde İYİ Parti’nin kuruluş yıl dönümü kutlanırken Deva partisi il başkanı Yusuf Arslan’da bir konuşma yaparak mevcut iktidarın devrini tamamladığını ve gidici olduğunu söyledi.

              İYİ parti merkez ilçe başkanı Sadık Uca yaptığı konuşmada,şunları söyledi: ”Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Iğdırımızda da hep birlikte omuz omuza vererek imkansızı mümkün

kıldık. Partimiz kurulurken, kurucu olarak kendilerini öne atanlar, tüm engelleri korkusuzca yıktı.

Nice nice iftiralara, yalanlara,tehditlere çesurca karşı durdular. Kuruluşa tüm güçleriyle destek veren ama şu anda içimizde bulunmayan Sabri Kaplan, İsa Toymuş, İsmail Çiftçi, Onur İltizar ve Şükrat Ata arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Partimizi ve gidişatımızı, başlarda küçümsediler, dalga geçtiler, alay ettiler. Bizler ise onlara rahatınızı bozmaya geldik. Dudak büzdüler, alaycı bir şekilde güldüler. Şimdiler de, ailemizin her geçen gün büyüdüğü anketlerde ortaya çıkınca,bizimle uğraşmaya başladılar. Sayın Genel Başkanımızın ilimizi ziyareti sırasında AKP tarafından asılan afişler bir korkunun afişe vuran tezahürüdür. Bütün ülkede olduğu gibi ilimizde de o sandık geldiğinde kazanacağımızı onlarda biliyor; millet bizi çağırıyor arkadaşlar, Iğdır da bizi Çağırıyor. Iğdır Millet İttifakını Çağırıyor. Millet ittifakı ile bizimle varsın uğraşsınlar, biz Iğdırımızın, ülkemizin tüm insanlarımızın dertlerine derman olmaya, umut olmaya devam edeceğiz.

Iğdırlıdan, Milletimizden yetkiyi alıp ülkemizi bu ucube sistemden kurtarıp düze çıkaracağız.

Adil, bereketli ve huzurlu bir Türkiye’yi ve Iğdır mümkün kılacağız.”

               Programa Karakoyunlu İlçe başkanı Umut Meydo, Aralık İlçe başkanı İlhan Bayat,Tuzluca İlçe Başkanı Ümit Sarak,Melekli Belde Başkanı Sefter Işıkay, Kadın kolları başkanı, Emine Işık Edebali, Gençlik Kolları Başkanı Ruhi Artantaş ve partililer katıldılar.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hakan Oğuzhan: Iğdır’ın bir alternatifi...
31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı ve adaylar arasındaki rekabette son viraja girildi, Hakan Oğuzhan da bu...

Haberi Oku