BÖLGEMİZ:
Karabulut: Şehrim ve insanım için siyasete girdim

14 Mayıs seçimlerine 1 haftadan az bir süre kala tüm Türkiye’de seçim yarışı hat safhaya ulaştı. Iğdır’da da seçim rekabeti üst seviyede yaşanıyor.

Birkaç güçlü kutuplu partinin ve adayların yarıştığı Iğdır’da İYİ Parti Iğdır Milletvekili Prof. Dr. Kerem Karabulut, seçmene Iğdır’ın sorunları ve üzerinde bizzat çalıştığı çözüm önerileriyle seslendi.

KARABULUT: HASTALARIMIZ YILLARCA ERZURUM’A GİTTİ

Iğdır’daki sağlık sistemini eleştiren Karabulut, “Yıllardan beri en temel yaşam hakkı olan sağlık hizmetine ulaşmak için Erzurum yollarında perişan olan binlerce hemşerimin neler çektiğine şahit oldum. Erzurum'da olduğum sürece elimden geldiğince tüm hemşerilerimle ilgilenmeye çalıştım yıllar boyunca. Ancak bireysel çaba ile herkese yetişmek mümkün olmadığından bu sorunun kökünden çözülmesi gerekmektedir.” dedi.

“KİŞİ BAŞINA DÜŞEN GELİR TÜRKİYE ORTALAMASININ YARISI”

“Siyasete girmemin temel nedeni hem ülkemizin hem de kadim şehrimiz Iğdır'ın geldiği vahim noktadır” diyen Karabulut, “Iğdır'ımızın tüm dertleri ile dertlenen bir kardeşiniz olarak yıllarca şehrimizin tüm sorunlarını tespit edip bu sorunlarla ilgili bilimsel çalışmalar yaptım. Bu çalışmalarımı makale ve kitap şeklinde yayınladım.

Bir ekonomi profesörü olarak "Iğdır'ın kişi başına düşen geliri Türkiye ortalamasının yarısıdır" gerçeği ve Iğdır'ın Doğu Anadolu Bölgesi'nin en fakir illerinden biri olması omuzlarımda ve vicdanımda hissettiğim ağır bir yüktür.” ifadelerini kullandı.




“TEK DERDİM IĞDIR’I HAK ETTİĞİ NOKTAYA TAŞIMAK”

Karabulut sözlerini şöyle sonlandırdı;

“lğdır benim kıymetlimdir. Sizlerin değerli desteği ile milletvekili seçildiğim ilk gün hizipçilik yaparak toplumu ayrıştıranlardan öte, tek derdim ve insanüstü çabam Iğdır'ı hayal ettiğim noktaya taşımak olacaktır. Bu kadim şehrin çektiği sıkıntılar yetmedi mi sizce? Akıl teri ve alın teri birleşecek. Siz kazanacaksınız Iğdır'ımız kazanacak...” KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku