BÖLGEMİZ:
KARDEŞLİK DESTANI EKİBİ KURBAN KESİLEREK KARŞILANDI.

 Yönetmenliğini Erol Turak ,  Sanat yönetmenliğini Iğdır’ın yetiştirdiği gençlerden Serhat Turak’ın yaptığı”   Tarihten gelen kardeşlik bağlarıyla, aynı tarihi, kültürü, destanları, kahramanlıkları, acıları ve zaferleri beraber yaşayan, “Bir Millet İki Devlet”in hikâyesi“Kardeşlik Destan ekibi kurban kesilerek karşılandı.

               Yönetmen Erol Turak ,Iğdır’a gelen ekibi kurban keserek karşılarken onları da bahçesinde misafir ederek öğlen yemeği verdi.

               Dans gurubuna Kaza bela kurbanı kestiklerini söyleyen Erol Turak, Iğdırımız da da gösteri yapmakları bizleri sevindirmiştir.Gurubun yönetmeni olarak Kaza bela kurbanı kesitim.Allah kazadan beladan gurubumuzu korusun “dedi.

               Kardeşlik Destan ekibi Erol ve Serhat Turak kardeşlerin bahçesinde oyun oynayarak kısa bir gösteride yaptılar.Dans gurubu Iğdır’ı gezerek dolaşıp fotoğraf çektirdiler.

 

                      İş insanı Cantürk Alagöz’ün sponsor olduğu,Iğdır Vakfının destek verdiği Iğdır valisi H.Engin Sarıibrahim tarafından getirilen, Yapımcığını Erol Turak’ın Genel Sanat Yönetmenliğini Serhat Turak’ın yürüttüğü ve müziklerini Taner Demiralp’in yaptığı  Kardeşlik Destanı Tiyatral Dans Gösterisi Pazar akşamı  Iğdır’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü nedeniyle “Bir Millet İki Devlet”in hikâyesi“Kardeşlik Destanı Kazım Karabekir paşa spor salonunda sahnelenecek.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

FEDEK BAĞLARI, çölleşmeye dur diyor!
FEDEK BAĞLARI Gönüllüleri, Yeşil Iğdır'ı yeşil kimliğine tekrar kavuşturmakta kararlı. FEDEK...

Haberi Oku