BÖLGEMİZ:
MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ,” Ben haram ve hile hurda içinde olmadım”

 MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ,. İkinci sıra adayı İbrahim Dizman ile birlikte basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

         Pella kahvede basın mensuplarıyla sohbet eden MHP adayları seçim sürecini değerlendirdiler.

         Allah şahittir ki gece gündüz demeden mecliste en iyi şekilde çalıştım diyen MHP Milletvekili Yaşar Karadağ,5 yıllık süre içinde haramla, ihale ile hile ile işim olmadı. 1000’ yakın gencimizi ayrım yapmadan iş sahibi yaptım. Azerbaycan’ın işgal altındaki toprağının azad dilmesi için mücadele ettim . Yatırımların Iğdır’a gelmesi için mücadele ettim. Iğdır’da yapılan her yatırım da  benim katkım büyüktür. Ak Parti Milletvekili Şamil Ayrımın katkısı büyüktür Iğdır’ın huzuru kardeşliği  birliği, için herkese kapım  açık oldu. Iğdıra eğitimde büyük yatırımlar oldu. Ben sağladım .Yapılan okullar benim eserimdir. Iğdır da yapılan her yatırımda katkım vardır. İçme suyu ve kanalizasyonun gelmesi için para çıkarttım. Parklar bahçeler yapıldı.


                    TUZLUCA BARAJI 2026 YILINA BİTECEK

        Yaşar Karadağ ve İbrahim Dizmen gazetecilerin sorularını cevaplandırdılar. Yaşar Karadağ 5 yıl içinde yaptığı çalışmaları anlatarak şunları söyledi:” Tuluca barajı için çok uğraştım yatırım programına alındı. Iğdır Çiftçisi su sıkıntısı çekmeyecektir Zengoozr koridoru tamamlandığında demiryolu yapıldığında Iğdır bambaşka bir şehir olacaktır. Iğdır’ın iki vekili var seçim kazanmak çok zor. Ama biz tecrübelerimizle tabanımızla seçimi kazancağız .Alnım açıktır. 5 yıl boyunca harama el uzatmadım. Allah’tan isteyim memleketime hayırlı olacaksa ban vekillik nasip etsin.150 yataklı devlet hasa tanesini program aldılar Tuzluca ve Aralık ilçesine de hastane yapılacak sağlık sorunlarını çözeceğiz. Şimdi serbest bölge için uğraşıyoruz. Türkiye cumhuriyeti devleti büyüktür her şeyi not eder Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. Bekleyip göreceğiz. Ben ihale gibi işlerden uzağım. İhale yolsuzluk varsa mahkemeler gereğini yapar. Ermenistan’la sınır kapısı açılacaksa Iğdır’dan açılacaktır .Kimse seçmenin oyunu çantada keklik olarak görmesin. Ben haram ve hile hurda içinde olmadım olmamda.” 

                  İkinci sıra adayı İbrahim Dizman,Iğdır da Iğdırlının onur ve gururu ile oynanıyor. Onur ve töre yok edilmeye çalışılıyor. İnsanların onurları satın alma yoluna gidiliyor. Bizim töremizde bunlar yoktur .Iğdırlı seçmen bizi bağrına basıyor. Bize destek verenler bindirilmiş kıtlar değil. Bizim çekilme gibi bir durumumuz yoktur. Olamaz da. Biz yıllardır buradayız. Para ile oy ihale ile seçim kazanılmaz. Bunun için toplumu onursuzlaştırmayalım.  Seçimin son gününe kadar mücadelemiz sürecektir. ”dedi.


Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

FEDEK BAĞLARI, çölleşmeye dur diyor!
FEDEK BAĞLARI Gönüllüleri, Yeşil Iğdır'ı yeşil kimliğine tekrar kavuşturmakta kararlı. FEDEK...

Haberi Oku