BÖLGEMİZ:
Nesip Kesemen'den esnaf ziyareti

 Iğdır’ı karış karış dolaşan Nesip Kesemen,, kuyumcusundan kasabına, kuaför salonundan kahvehanelere kadar elini sıkmadığı esnaf kalmadı. İYİ Parti'nin projelerini anlatarak destek isteyen Kesemen , Iğdır’ın yıllarca çözülemeyen sorunları olduğunu ve bu sorunların İYİ Parti iktidarıyla ve kendisininde Devlet deneyimimle çözüme kavuşacağını ifade etti. Iğdır’da başta işsizlik olmak üzere yığınla sorunun karşılarına çıktığını belirten Kesemen, "Üç ülkeye sınır bir il olan Iğdır maalesef gelişmemiştir. 22 Yıldır iktidarda olan bir parti  daha geçen yıl Iğdır’ın alt yapısını ve su şebekesini yapmak aklına gelmiştir. İlçelerimizde aynı şekilde hiçbir gelişme yok. Biz Iğdır ve  ilçelerimize hak ettiği değeri vermek için yola çıktık. İnşallah İYİ Parti iktidarıyla Iğdır  ve ilçeleri güzel günlere kavuşacak. Millet ittifakıyla ise topyekün bir kalkınma hamlesinin ilk ışığı Iğdır'da yanacak" dedi.

Kalkınma fabrikayla olur

İktidarın Iğdır’a ufak tefek dokunuşlar yaparak milletin gözünü boyamaya çalıştığını da ifade eden Nesip Kesemen,, "İktidar Iğdır’a  milyarlarca dolar yatırım yapıldığını savunuyor. Ben hiçbir yerde işsizliği önleyecek, bir tane yatırım görmedim. Asfalt dökmek ve kaldırım taşı döşemekle kalkınma olacaksa vay halimize. Biz İYİ Parti olarak dersimize çok iyi çalıştık. Artık değişim zamanı geldi. Iğdırlı hemşerilerimden destek istiyorum. Partimizin iktidarında gerek özgürlükler noktasında gerekse ekonomik gelişmişlikte Iğdır İYİ olacak" diye konuştu.





Nesip Kesemen ,
 Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Iğdır Şubesi başkanı gazi Orhan Severli ve üyelerini,Iğdır sanayi sitesi başkanı Atakan Taşkınsu’yu, Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Kamil Arslan’ı ,Ticaret Borsası başkanı Serhat Kumtepe ve Ziraat Odası başkanı Turgay Bağrı’yı,eski Karakoyunlu ilçesi belediye başkanı Ziyat Ali Deliktaş’ı,veteriner hekimler derneği başkanı Serdar Akuş’ ziyaret  ederek görüşmeler gerçekleştirdi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku