BÖLGEMİZ:
Nurettin Aras'tan Ali Kemal Ayaz'a açık destek

 

Yapılacak olan kongrede Sayın Cumhurbaşkanımızın adayı Ali Kemal Ayaz ile bütün delegeler birlikte hareket edecek güçlü bir şekilde Ak Parti’nin yeni yönetimini oluşturarak Iğdır’a hizmet edecektir. Artık Iğdır’da yeni bir hizmet anlayışı başlamıştır. Iğdır’a daha çok yatırım ve hizmet gelmeye başlamıştır.”şeklinde konuştu.

 

IĞDIR’DA AK PARTİYE HEYACAN GELMİŞTİR

 

Delegelerle temas halindeyiz, İl başkanımızın yanındayız diyen Nurettin Aras, İl Başkanımız göreve başladığı günden beri başarılı bir performans sergilemiştir.Partiye bir heyecan gelmiştir. Partiye gelmeyen insanlar gelmiş üye olmuştur.Ali Kemal Ayaz başkan bütün küskünlükleri ortadan kaldırarak birlik ve beraberlik mesajı vermiş Iğdır’a Iğdırlıya hizmet için çalışmaktadır.Açık ve net söylüyorum. Dedikoduya mahal yok, yanlışa geçit yok. Kongrede adayımız Ali Kemal Ayaz’dır. Hep beraber Sayın Cumhurbaşkanımızın adayının yanındayız. Sonuna kadar destekleyeceğim. ”dedi.

 

CUMHURBAŞKANIMIZIN DİMDİK YANINDAYIZ'

Bir Ak Partili ,eski milletvekili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman yanında olduğunu belirten Aras "Siyasi hayatımızı  AK Parti'de sürdürüyoruz.. Sayın Cumhurbaşkanımız dünyayla, 7 düvelle bir mücadele veriyor. O mücadelede şimdiye kadar siyasetçi olarak yanındaydım şimdide yanındayım. Cumhurbaşkanımızın Iğdır’a emaneti olan Ali Kemal  Ayaz başkana başarılar diliyorum. Delegelere birlik içinde olmayı tavsiye ediyorum. Hiçbir delegenin partinin birlik ve beraberliğini bozacak davranış içerisinde olacağına inanmıyorum. Kongrede delegeler Sayın Cumhurbaşkanımızın adayı Ali Kemal Ayaz’a sahip çıkacaklar. " ifadelerini kullandı.

Kent Yaşam Gazetesi

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku