BÖLGEMİZ:
Öğrenciler saygıyı, yaşlılar tecrübeyi paylaştı

 

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün Meslek Lisesi Ailelerle Buluşuyor Projesi Kapsamında Iğdır’ın Melekli Şehit Piyade Çavuş Tunay Şafak Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Melekli kasabasında ikamet eden Kıbrıs Gazisi Ekrem Gökdemir’i  ziyaret edip bayrak takdim ettiler.

 

EKREM GÖKDEMİR: BU BAYRAĞIN KIYMETİNİ BİLİN

Kıbrıs Gazisi Ekrem Gökdemir,ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek hediye edilen bayrağı öperek teslim aldı. Gökdemir daha sonra Öğretmen ve öğrenciler ”Bu bayrağın kıymetini bilin daha yükseklere çıkarın her yerde dalgalansın bu bayrak şehitlerimizin kanıyla sulanmıştır.”dedi.

 

ZİYARETLER ÖĞRENCİLERE ÇOK ŞEY KATIYOR

Öğrenci heyeti daha sonra Melekli kasabasının en yaşlı çiftleri olan Kurban Arat ile Fatma Arat'ı  ziyaret ederek  evlilikleri anısına yaş pasta kestiler.
Ziyaretten ve yaş pastadan dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Kurban Arat ile Fatma Arat çifti,gençlere ve öğretmenlere nasihatte bulunarak anne ve babalarının nasihatlerini dinlemelerini,her zaman saygılı hoşgörülü olmalarını söylediler.

 

VERBERİ: DUALARI HERŞEYE DEĞER


Okul Müdürü Muharrem Verberi, "Genel Müdürlüğümüzün projesiyle Melekli kasabasının kıymetli büyüklerini ziyaret ederek kendilerini değerli hissetmelerini sağlayan öğrencilerimiz öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz taktir topladı. Bu tür ziyaretler devam edecek. Öğrencilerimiz  yaşlı vatandaşlarımızı birebir görerek, ileriki meslek yaşantılarında çok faydalı bilgi sahibi oldular. Bu proje kapsamında öğrencilerimiz evde staj yapma imkânını yakaladılar. Ziyaretler, öğrencilerimizde merhamet duygusunu geliştirirken yaşlı  olan ailelerin bir nebze olsun sıkıntılarını gidermeye çalıştılar. Gerek sohbetten edinilen derin bilgiler gerek ise yaşlı aile fertlerinden alınan dua her şeye değer" dedi

Kent Yaşam Gazetesi

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

MHP’li Meclis Üyesi Adayları Iğdır’ı...
Iğdır’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclis adaylarının açıklanmasıyla birlikte seçim...

Haberi Oku