BÖLGEMİZ:
TADDEF'TEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

  Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve   Iğdır  Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal, Iğdır’a yeni atanan Iğdır Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı’yı  ziyaret ederek ,yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak Türkiye Azerbaycan bayrağı verdi.

               Iğdır Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı’yı   makamında ziyaret eden, Serdar Ünsal, sohbet ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

                 Dernek başkanı Serdar Ünsal,derneğin faaliyetini ve kuruluş amacını anlatarak sivil toplum örgütü olarak her alanda Türkiye ve Azerbaycan’ın sesi olmaya iki ülkenin menfaatleri için mücadele etmeye çalışıyoruz. Özellikle her fırsatta Türk düşmanlığı yapan Türkiye ve Azerbaycan’ı zorda bırakmayı amaçlayan Ermeni diasporasına karşı mücadele ediyor onların gerçek yüzlerini kamuoyu oluşturarak dünyaya basın yayın aracı ile duyurmaya çalışıyoruz. Çeşitli toplantılarla Ermenilerin gerçek yüzlerini anlatıyoruz.”dedi.


                Ünsal, “Ermenilerin her alanda Türk Milletinin başına bela olduğunu belirterek, Ermenistan’da bulunan Medzomor nükleer santralının tehlike saçtığını Iğdır’da kanser vakalarının arttığını bu santralin bir an önce kapatılması gerektiği hususunu anlattı.

             Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Iğdır Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı , Serdar Ünsal , ‘a teşekkür etti.

              Canlı ,” Toplum yararına çalışan derneklerin her zaman yanında oldum. Sizlerde Türkiye Azerbaycan kardeşliği yararına çalışmalar yapıyor. Milli konulara duyarlılık gösteriyorsunuz Çalışmalarınızda başarılar dilerim.”dedi.

             Iğdır’a hizmet etmek için geldiğini ,eğitimde başarıyı yakalamak için çalıştığını belirten Iğdır Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı şunları söyledi:  ,”Sivil toplum örgütlerinin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu bu tür derneklerin her alanda söz sahibi olarak vatana hizmet etmeleri gerektiğini vurgulayarak Iğdır’ın güzel bir il olduğunu Bu güzelliğin kıymetinin bilinmesi gerektiğini, Iğdır’da birlik ve beraberliğin sağlanarak her alanda gelişmesi gerektiğini  belirterek Iğdır da eğitimde başarıyı sağlamak için hep birlikte çalışacağız.Dernek yönetimine başarılar dilerim.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hakan Oğuzhan: Iğdır’ın bir alternatifi...
31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı ve adaylar arasındaki rekabette son viraja girildi, Hakan Oğuzhan da bu...

Haberi Oku