BÖLGEMİZ:
TÜRKAV IĞDIR İL BAŞKANLIĞINDAN GAZİLERE ZİYARET

 

             TÜRKAV Iğdır İl Başkanlığı 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Iğdır Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ahmet Akdeniz’i ve Kıbrıs Gazileri Dernek Başkanı İsmet Tağal’ı ziyaret ederek Bu anlamlı günün anısına dernek başkanlarına Türk Bayrağı hediye ederek günlerini kutladı.


                    TÜRKAV Iğdır İl Başkan Kurban Parlar ziyarette yaptığı konuşmada,”   Gazilerimiz şanlı tarihimizin ebedi kahramanlarıdır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele gazilerimizi ve terörle mücadele gazilerimizi sevgi,saygı ve rahmetle andık.Iğdır Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ahmet Akdeniz’i ve Kıbrıs Gazileri Dernek Başkanı İsmet Tağal’ı ziyaret ederek bu anlamlı günün anısına dernek başkanlarına Türk Bayrağı hediye ederek günlerini kutladık.”dedi.


        Iğdır Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ahmet Akdeniz’i ve Kıbrıs Gazileri Dernek Başkanı İsmet Tağal’da ziyaretten duydukları menuniyeti dile getirerek TÜRKAV  başkanı Kurban Parlar ve üyelerine teşekkür ettiler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hakan Oğuzhan: Iğdır’ın bir alternatifi...
31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı ve adaylar arasındaki rekabette son viraja girildi, Hakan Oğuzhan da bu...

Haberi Oku