BÖLGEMİZ:
YKS tercihinin göz bebeği ‘Iğdır' oldu

 Kurulduğu 2008 yılından bugüne her geçen gün emin adımlarla büyüyerek eğitim ve öğretim kalitesiyle adından söz ettirmeyi başaran Iğdır Üniversitesi, bu yıl da öğrencilerin çekim merkezi haline geldi.   

TERCİHLERDE İLGİ YOĞUN OLDU

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre Iğdır Üniversitesi, okul birincisi ve 34 yaş üstü kadın kontenjanı eklendiğinde önlisans programlarında yüzde 103,51, lisans programlarında ise yüzde 100,92 yerleşme oranlarına erişti. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, 2023 YKS sonuçlarının tüm öğrencilere, ailelere ve ülkemize hayırlı olması temennilerini iletti.


ALMA: “BAŞARI KATARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Iğdır Üniversitesi’ni tercih eden öğrencileri tebrik eden Rektör Alma, “‘Medeniyetler Beşiğinden Aydınlık Yarınlara’ uzanan serüvenimizde ailemize yeni katılan sevgili öğrencilerimize hoş geldiniz diyorum. Öğrencilerimiz, zengin akademik programlarımız, araştırma merkezlerimiz ve uzman akademik kadromuzla burada en iyi standartlarda eğitim alarak gelecek hedeflerine bizimle yürüyecekler. Aramıza yeni katılan öğrencilerimizden aldığımız güçle birlikte başarılarımıza başarı katarak yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

FEDEK BAĞLARI, çölleşmeye dur diyor!
FEDEK BAĞLARI Gönüllüleri, Yeşil Iğdır'ı yeşil kimliğine tekrar kavuşturmakta kararlı. FEDEK...

Haberi Oku